O parere despre tricourile personalizate

Zilele trecute am comandat ceva material (bumbac 100% boss, am gasit si niste matase mijto, dar… e in proiect) pentru tricouri si ar cam trebui sa ajunga astazi. Paralel cu asta, am deschis Photoshop-ul pentru pentru viitoarele modele de tricouri si ghici ce, am si facut cateva. Cred ca o sa fac si cateva hanorace/bluze, doar sa vad cum ies, iar daca lumea e interesata… de ce nu. Facem, dregem, numa’ sa fim toti fericiti.

Tricouri personalizate? Da!

Mai nou, am descoperit o persoana talentata in domeniul croitoriei si o sa-i dau pe mana 2 sau 3 modele ca sa vad cum ies. Am in plan si ceva pantaloni pe langa hanorace/bluze, acum… doar astept rezultatul astora. Hmm, in scurt timp voi da drumul si la magazinul online, zic in scurt timp pentru ca astept niste tricouri pe care trebuie sa le trag in poze frumi care sa pacaleasca ochiul pustanilor.

Material de calitate, croit si imprimat la super mega calitate

Nu crezi? Asta e. Mereu m-am gandit de ce naiba cumpara lumea tricouri imprimate la 40 lei, niste rahaturi de prost gust. Mai dai si 10 lei ca vrei sa scrie ‘te iubesc mama’. O porcarie. Sa nu zic si de altii care cumpara tricouri din China cu 2 lei, le imprima si dupa le vand la 80 lei, ba ejti jneboon. Pai stai boss ca vreau si eu sa fac, doar ca in stilul meu.

(n-am mai scris de mult ceva personal, gen ce am facut azi, ce am baut, mancat, facut nuj unde. E cam dubios sau poate am pierdut eu acel chef, nu mai stiu a fi ‘blogăr’; in fine)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *