Terms & Co.

• Introducere

Site-ul www.cremsnit.ro (https://cremsnit.ro & cremsnit.ro) se afla sub platforma Cremsnit si apartin in totalitate lui Toma Alin. Website-ul cremsnit.ro numit in continuare Cremsnit, este un jurnal online dedicat oricarui tip de public, dar si un loc unde puteti gasi, afla si comenta mondenitatile, lucrurile din orice categorie si de a fi alaturi de aceasta comunitate.
Platforma Cremsnit se afla in proprietatea si sub administrarea lui Toma Alin.

In cele ce urmeaza prin termenul utilizator se intelege orice persoana fizica sau juridica, care va accesa siteul cremsnit.ro, iar prin termenul continut se va intelege orice informatie prezentata sub forma de articole, imagini, flux de date sau discutie, publicata in forma textuala, grafica sau animata.

• Termeni de utilizare

Accesul la site si utilizarea siteului cremsnit.ro, se face sub autoritatea regulilor si in termenii si conditiile descrise in cele ce urmeaza. Utilizarea siteului cremsnit.ro si accesul la serviciile si continutul acestuia presupune acceptarea implicita a acestor reguli, termeni si conditii.

• Accesul la site

cremsnit.ro ofera vizitatorilor o paleta larga de utilitare si servici, precum:
– diverse informatii;
– magazin online;
– servicii.

Unele sectiuni ale siteului cremsnit.ro utilizeaza fisierele de tip cookie, pentru a stoca informatiile pe calculatorul dumneavoastra si pentru a facilitata astfel navigarea pe site. Acestea nu contin datele personale ale utilizatorului si nu prezinta nici un risc in cazul in care sunt interceptate de terte parti.

Dezactivarea cookie-urilor atrage dupa sine indisponibilitatea anumitor sercivii oferite de siteul cremsnit.ro.

Adresele IP ale mesajelor sau imaginilor publicate in unele din sectiunile siteului, sunt stocate temporar pe serverele cremsnit.ro, pentru a fi utilizate in cazul rezolvarii conflictelor ce pot aparea in urma incalcarii regulilor siteului.

cremsnit.ro a fost testat pe urmatoarele browsere: Internet Explorer +8.x, Safari +5.x, Opera +10.x, Mozila Firefox +4.x si Chrome +7.x care sunt astfel browserele recomandate pentru utilizarea siteului.
cremsnit.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru accesul la site si conexiunea sau dispozitivul utilizat pentru accesare.

• Drepturi de autor

Accesul la siteul cremsnit.ro este liber, iar Toma Alin va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, educationale si necomerciale. Utilizarea siteului cremsnit.ro in alte scopuri nu este permisa fara consimtamant prealabil.

Continutul publicat pe cremsnit.ro este protejat prin Legea Copyrightului 8/1996 si apartine sau este controlat de catre cremsnit.ro sau de o terta parte, in calitate de provider de continut.
Continutul publicat pe cremsnit.ro este fie de provenienta interna (contributie a membrilor siteului sau continut creat sub contract de catre diversi provideri), fie este preluat de la alte agentii, firme sau institutii.

Continutul de provenienta externa publicat pe cremsnit.ro este preluat, cu drept de republicare, traducere sau adaptare, de la institutii, agentii sau organizatii din Romania sau din strainatate. In unele cazuri continutul are acces public, iar in alte cazuri continutul este republicat in acord cu autorul acestuia si cu respectarea drepturilor de copyright.

Imaginile folosite pe cremsnit.ro sunt fie publice, fie sunt preluate de la autori (in unele cazuri membrii ai siteului) cu dreptul de re-publicare, in scopuri non-comerciale. Refolosirea acestora nu se poate efectua decat cu acordul autorilor.

• Drepturi de utilizare

Relativ la siteul cremsnit.ro NU sunt permise:
– copierea, multiplicarea, distribuirea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site;
– incercarea de a modifica sau sterge continutul acestui site, prin orice mijloace, sau incercarea de a actiona in acest scop;
– incercarea de a scana sau a testa vulnerabilitatea siteului;
– folosirea oricaror adrese de e-mail publicate pe site pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru “spamming”;
– violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala.

• Disponibilitatea serviciilor

Toma Alin isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.
Toma Alin poate schimba in orice moment conditiile de folosire a siteului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice si nu au caracter retroactiv.

• Absolvirea de raspundere

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod implicit ca intelegeti si sunteti de acord cu conditiile impuse. Astfel, Toma Alin este absolvit de orice raspundere ce rezulta in urma folosirii siteului cremsnit.ro de catre utilizatorii acestuia.

Deoarece continutul si linkurile publicate pe siteul cremsnit.ro pot fi proprietatea unei terte parti, Toma Alin nu isi asuma raspundere in ceea ce priveste veridicitatea, legalitatea si calitatea acestora. De asemenea Toma Alin nu poate fi facut responsabil pentru veridicitatea, calitatea si continutul reclamelor sau anunturilor publicitare expuse de terte parti pe siteul cremsnit.ro.

Unele aplicatii oferite de cremsnit.ro utilizeaza fluxuri de date externe, cremsnit.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru neacuratetea datelor utilizate din fluxuri de date externe.

• Limitarea raspunderii

Toma Alin nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale ce rezulta in urma utilizarii siteului.