O artista deosebita

Ania este o clujeanca frumoasa care stie cum sa iasa in evidenta atunci cand e trebuie. La inceputul anului cand i se spusese ca fotografiile ei vor fi expuse doar in incinta facultatii, ea s-a suparat si-a luat inima in dinti si a pornit un mic experiment. Voia sa vada cat mai multa lume munca ei, practicand fotografia stradala i-a venit o idee: prezentarea lor in vazul a sutelor de persoane.

Odata cu ideea si inspirandu-se de la un artist strain, ea transfera imaginile pe o bucata de lemn folosind geluri acrilice si o tehnica nu chiar usoara. Asteapta cateva zile ca lucrarile ei sa fie gata, porneste la drum si isi agata in cui operele.

“arta stradala rareori se poate lua acasa, eu am vrut sa o fac de luat acasa”


“nu imi place sa imi fac planuri, ma ghidez dupa feeling si nu stiu ce imi aduce ziua. Azi poate fac poze in centrul Clujului, iar maine sunt pe acoperisul unei cladiri abandonate”

Acest proiect are si un nume #spreadtheprint. Este frumos si sa stiti ca foarte multe lume vorbeste despre el. Ania a fost invitata la televiziune ca sa vorbeasca despre el, a aparut si in cateva publicatii online (eu am aflat despre ea de pe boredpanda). Intr-un viitor, ar vrea sa calatoreasca in toata lumea si sa lase poze in cat mai multe locuri.

Momentan lucreaza la urmatoarea expozitie stradala unde are de gand sa agate poze exact in acelasi loc in care au fost facute,
un fel de inception.

Aici o vedem pe Ania la bancul ei de lucru, micul atelier din gradina.Mai multe informatii puteti gasi pe facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *