Descopera colectia de tricouri personalizate realizata de Cremsnit

Cremsnit anunta lansarea primei serii din gama de tricouri personalizate. Gama contine atat modele de inspiratie proprie cat si modele realizate dupa bunul plac al clientilor, cu care a realizat o excelenta comunicare pe tot parcursul procesului.

Tricourile sunt realizate dintr-un material achizitonat personal dupa indelungi cautari, materialul fiind folosit, de asemenea, si in scopuri exclusiv personale. Bineinteles, a optat pentru o tesatura din bumbac, unele modele de tricouri avand chiar si tesatura din matase, bazandu-se in special pe calitate.

Toate procesele de realizare a produselor, incluzand taierea, asamblarea si croirea, s-au desfasurat sub atenta indrumare a echipei, fiind foarte implicata in intreg procesul de manufacturare.

Momentan Cremsnit se afla in perioada de promovare a respectivei colectii, altfel spus, va asteapta pe Facebook & Instagram pentru a descoperi noile modele de tricouri. Vor fi publicate atat modele unicat, cat si unele care vor fi produse in serie a cate 10/20 bucati, modele cu motive brodate/imprimate, diverse materiale si aplicatii.

Multumim ­čÖé

ah, da… de aici veti putea achizitiona produse: CREMSNIT BOUTIQUE si daca ati avut impresia ca site-ul ‘Cremsnit’ e doar un magazin online, iata ca nu e, e si un blog sau ceva de genul.

ne poti scrie un mesaj intre timp…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *