Hater Personal

De ce urasc Caile Ferate Romane

April 26, 2016

Pentru ca in data de Joi, 7 Aprilie mi-am cumparat bilet pe tren, degeaba.

Am abonament lunar, merg 5 din 7 zile si… deseori ma asez pe un loc, asa cum fac si restul ‘navetistilor’; in cazurile in care urc in tren in ultimul minut, adio loc. De ceva timp, vinerea imi cumpar bilet la Clasa 1 (cu diferenta de plata) ca sa pot sta linistit, fara sa se urce vreo baba pe picioarele mele sau vreun rrom care sa-mi strice cheful cu salamul/ceapa din geanta.

Asadar, joi cand sa merg spre peron pentru a-mi duce fundul acasa observ cu suparare si tristete ca-s doar 2 vagoane (SOC) in loc de 3, ceea ce inseamna ca vom sta ca sardinele in tren. Drept urmare, ma duc fuguta, ca un nemernic tanar sa-mi cumpar un locsor pentru mine. Reusesc sa-mi iau, ma intorc spre tren si… toate bune si frumoase, pana cand… ajung evident in tren.

Urc, merg, gasesc locul si… era ocupat de catre o tanti:

(e – eu / f – fufa)

e – nu va suparati, am si eu loc aici…
f – e lasa ca nu obosesti pan’ la Ploiesti!
e – poftim? am loc aici, cum sa nu va dati la o parte?!
f – asa bine, dau bani luna de luna bani la prostii astia si merit sa stau si eu jos!

Pret de o secunda, am injurat-o in gand, mi-am imaginat ce s-ar putea intampla daca il chem pe controlor ca sa rezolve situatia, mi-am imaginat ce as rezolva daca i-as zice 2/3 vorbe urate, mi-am imaginat x si y si… m-am lasat pagubas, mi-au fost de ajuns rasetele oamenilor din jurul ei, vazand ca e prea proasta.

Am facut-o taranca imputita si am plecat. Fin.

Concluzie, celor carora le-am povestit au spus in felul urmator:

#1 ba esti nesimtit, cum sa ridici o femeie de pe scaun?!
#2 si cum de nu l-ai chemat pe controlor ca s-o ridice?!

Acum ca sa si lamuresc problema, atata timp cat eu am un LOC in tren, E NUMAI SI NUMAI AL MEU. Nimeni nu sta in locul meu, teoretic. Daca era bolnava, daca facea sex cu un caine, daca manca si trebuia sa astept sau nu stiu ce, ba nene intelegeam… aia e… nu muream de 11 lei, DAR cand tarfa spune cu atata tupeu ca nu vrea sa se dea… da-te dracului, esti proasta, mori.

S-a mai intamplat si anul trecut, n-a vrut un obez sa se ridice (ceferist desigur). L-am chemat pe controlor si s-au certat ~20 de minute. Ieeeiiiii.

You Might Also Like

PUBLICITÉ

Loading...

sharing is caring

So glad to see you sticking around!

Want to be the first one to receive the new stuff?

Enter your email address below and we'll send you the goodies straight to your inbox.

Thank You For Subscribing

This means the world to us!

Spamming is not included! Pinky promise.