Ceva tipic romanesc

Eu, Toma Alin in August 2009 mi-am luat domeniul cremsnit.ro si am inceput sa fac pe blogger-ul. Pe site scriam de la porcarii pana la lucruri interesante, imi postam lucrarile in Photoshop, aveam advertoriale, asadar pot spune ca o duceam bine.

Dupa o vreme, m-am gandit sa-mi cumpar si domeniul welovecremsnit.ro (nu eram narcisist, pur si simplu “we love to entertain you” nu-mi mai iesea din creier si am facut legatura cu cremsnit si.. asa s-a nascut domeniul) unde nu pusesem nimic concret, era blank site-ul (coming soon gen). La un moment dat ma gandeam sa mut blogul pe welovecremsnit.ro, iar pe cremsnit.ro sa-mi pun lucrarile personale, sa-l fac portofoliu.

Timp nu prea mai aveam, ajunsesem sa nu mai scriu articole si ce sa vezi, deodata a crapat serverul de la cremsnit.ro si am pierdut tot. Blesteme. Am incercat sa recuperez cate ceva… sa aflu problema… nimic, asa ca mi-am refacut blogul fortat pe welovecremsnit.ro, iar cremsnit.ro a ramas pe bara… pentru ca aveam probleme si cu DNS-urile si alte probleme tehnice.

Mai jos aveti un GIF cu cateva screenshot-uri care reprezentau welovecremsnit.ro ce-l detineam pe vremuri.

cremsnit

Imi revenisem, era un nou inceput, iar cu timpul rezolvasem si cu cremsnit.ro. Pana cand… mi-a crapat si serverul de la welovecremsnit.ro si efectiv mi-am bagat ceva in ele de firme de hosting si am ajuns sa pun ambele domenii pe un host de al unui prieten si acolo le-am lasat, nimic n-am mai facut.

Lucram atat de mult incat nu mai aveam timp de mine, la un moment dat ma gandisem sa revin in online cu cremsnit.ro, dar ce sa fac cu celalalt… si ma tot gandeam si gandeam.. cand am observat ca welovecremsnit.ro sta sa expire. Imi spusesem ca-l reactivez pentru o durata de un an… si am zis… pana cand am vazut ca am pierdut si dreptul la el. M-am gandit ca ramane liber si n-o sa-l cumpere cineva intentionat.

Si ce sa vezi.. boss? Imi fac timp dupa 15 ani de zile si zic sa cumpar vechiul domeniu. Cand sa-l caut sa vad ce si cum era deja luat, dar si pus in folosinta! Superb, realizasem ca domeniul se dusese de tot (din vina mea). “Asta e”, mi-am zis, am ramas cu celalalt (pe care il si prefer).

Intr-un final, imi cumpar un host bun si dau drumul la viata. Cremsnit.ro e online si va ramane mult si bine!

Intr-un univers paralel welovecremsnit.ro traieste in posesia altcuiva si vreau sa specific pentru cei care ma cunosc ca acel site nu mai este al meu si sa nu se faca vreodata o confuzie! N-am ramas decat cu ideea ca au fost persoane invidioase pe mine si asta ma face sa ma simt bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *