Ce joburi bune sunt la Cluj!

Folclorul iubeste Clujul de aceea multe slagare au ca tema acest frumos si vechi oras. Urbe reprezentativa din inima Ardealului, Clujul a fost orientat catre Europa din comunism. Strazile erau curate, cladirile solide si ingrijite,  oamenii cinstiti si bogati, omenosi si priceputi in afaceri.

Spiritul intreprinzator s-a manifestat liber insa abia dupa Revolutie. De la furnizori de energie electrica, la fermieri si afaceristi implicati in industria alimentara sau farmaceutica, pe Infomunca angajatorii seriosi si motivati de succes posteaza sute de anunturi cu joburi in Cluj.

Aici nu gasesti genul acela de serviciu care te inrobeste in schimbul a trei sau patru lei, ci sunt posturi pentru care ar aplica si oamenii din strainatate. Un salariu de 75 000 de lei pe luna rivalizeaza cu venitul lunar al unui demnitar. Este vorba de angajari ca manager depozit produse finite, farmacist pentru o companie din Cluj Napoca. Toate conditiile recomanda acest post:

  • se lucreaza in curatenie si la caldura
  • salariul este mai mult decat motivant
  • contractul de munca este pentru perioada nedeterminata
  • programul de lucru mai mult decat decent, de luni pana vineri, de la 8 la 16.

O asemenea oferta de pe piata de munca nu ar trebui lasata sa scape din mana, mai ales ca nu se percepe commision si pe platforma se gaseste un model CV online beton.

Si munca de reprezentant vanzari pentru companii renumite din oras este tentanta, mai ales ca este rasplatita cu un venit net de 1600-2000 de lei. Locurile pentru care se fac angajari la Cluj au in prim-plan bunastarea fianciara a aplicantului, dar si dezvoltatea completa a acestuia: posibilitatea de a comunica in permanenta cu clientii, de a cunoaste alti oameni la targurile de produse si de a face fata mereu unor provocari noi.

Parafrazand cunoscutul cantec cu ploaia care vine de la Cluj, nu putem sa nu ne miram pe buna dreptate: “Aoleu ce posturi bune sunt la Cluj!”

Iar cine nu gaseste nimic sa corespunda asteptarilor sale, este liber sa caute pe Infomunca alte angajari in Romania si strainatate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *